• Når kroppen slår knuder, eller er ude af balance.

Kinesiotaping

Har du problemer med hælspore og achillessenen, har jeg god erfaring med lægning af kinesiotaping*.
Hvis du har andre skavanker, så ring til mig og lad os snakker om det, så finder vi en løsning der passer til dig.

 

*Udrag af Dr. Kenzon bog om kinesiotape.

I begyndelsen af 1970’erne eksperimenterede japanske læger med alternative behandlinger, såsom behandling med ultra lav temperatur og ortopædiske lidelser. Mange diagnoser krævede operation og/eller indlæggelse. Andre kunne ikke behandles effektivt.  Efter at have studeret kinesiologi og efter at have taget afsluttende eksamen fra kiropraktorskole i USA blev jeg optaget af at kombinere disse to principper ud udvikle lettere og mere effektive behandlingsmetoder.
Efter en lang forsøgsperiode udviklede jeg så kinesiotapen i 1973. De fleste patienter kom til min klinik som en sidste udvej med hensyn til deres kroniske sygdomme / funktionelle lidelser. Kinesiotape har givet virkelig gode resultater med hensyn til de pågældende sygdomme / lidelser som ikke er blevet kureret af andre behandlinger.
Efterhånden som undersøgelsen skrider frem har effektiviteten af tapen overgået de oprindelige forventninger. Kinesiotapen afslapper ikke bare muskelspændinger, men forbedrer også blod- og lymfegennemstrømningen og er effektiv til neurologiske symptomer via hudstimulation.
Efterhånden som tape og taping-teknikkerne er blevet bedre og antallet af applikationsmåder steget. Kinesiotape bliver stadig bedre. Indsamlingen af erfaringer og data fra forsøg og virkelige behandlinger kan resultere i udvikling af nye behandlinger med tapen. Mit håb er at læseren snart må blive befriet fra sin ”pine”

– Dr. Kenzo

Lukket for kommentarer.